Tjänster

Skadereparation

 

En av de vanligaste orsakerna till varför en bil lämnas in för billackering är att en skada har uppstått i lacken, ofta en krockskada, parkeringsskada, ett oförsiktigt dörruppslag eller en irriterande repa. Skadan i lacken brukar uppstå efter en olycka av nämnda slag, men kan också vara ett resultat av ett sabotage. Den som helt eller delvis behöver lacka om sin bil som en skadereparation brukar kunna få detta betalt av sitt försäkringsbolag. Vill man lacka om sin bil för skojs skull brukar man få bekosta billackeringen själv. Oavsett anledningen till varför du vill lämna in din bil för billackering så finns våra kompetenta billackerare här till din tjänst. Vi genomför allt från mindre lackeringsjobb till mer omfattande sådana.


Lacka bil

 

Att lacka en bil är både roligt och kreativt, men tidskonsumerande. Priserna för vad det kostar att få sin bil lackad varierar beroende bilens skick, dvs hur mycket grundarbete som behöver göras, samt hur stor yta som ska lackas. En komplett billackering kräver både tid och kunskap vilket gör att priset initialt kanske kan upplevas som en aning högt. Är du nyfiken på en offert för billackering åt din bil så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på BILLACK MALMÖ AB.

Plastreparation

 

När karossen på bilen skadas så har man lite olika sätt att återställa den. Det är inte alltid det går att återställa en skadad kaross till hundra procent, men i de flesta fall går det. En bil har ju också flera delar som är av plast och dessa repareras på annorlunda vis – genom en så kallad plastreparation. Varje plastdetalj på en bil har sin unika märkning och tack vare detta vet vi hur materialet i fråga ska hanteras när det ska genomgå reparation. Är du nyfiken på att veta mer om plastreparation och kanske vill ha en offert för jobbet som behöver göras på din bil – tveka inte att kontakta oss på BILLACK MALMÖ AB.


Viktig information

 

Självklart kan vi säga att noggranhet och precision är de viktigaste nyckelorden för det vi gör. Men vi visar det även genom att din bil blir leverad med perfekt resultat.Med våra väl utrustade anläggningar och vår långa erfarenhet från yrket har vi möjlighet att konsekvent leverera de bästa resultaten på marknaden och bibehålla otroligt nöjda kunder.Den nylackade ytan är fortfarande känslig och ska under de 3 första månaderna (vintertid 4 månader) endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt ska undvikas under denna tid och därefter ska en distans på minst 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså ska automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.